Fornetto Ranger Pro 400 Inbyggnadsgrill, slutsåld

10 990 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Fornetto Ranger Pro 400 Inbyggnadsgrill. 4 brännars inbyggnadsgrill

Ranger Pro 400 från Fornetto är en inbyggnadsgrill.

Alla Fornettos gasolgrillar har ett glasfönster i locket så du hela tiden kan se in i grillen när maten tillagas. Förutom att det är snyggt så är det alltid en skön känsla att kunna hålla koll på maten utan att behöva lyfta locket och stoppa matlagningen.

Fornetto är den enda inbyggnadsgrillen från Fornetto med 4 bottenbrännare. En lagom stor inbyggnadsgrill som du antingen kan bygga in i ditt utekök eller enkelt bara ställa uppepå uteköket då den har fyra ben i rostfritt stål.

Ranger Pro 400 har en grillyta på 72*44cm, Bottenbrännarna har en effekt på 4kW var. Tack vare den elektroniska tändningen är grillen enkel att tänka och på endast 10minuter är grillen uppe i 250grader och är redo att börja användas. Grillgaller och varmhållningsgaller är tillverkade i porslinemaljerat gjutjärn vilket gör att dem håller värmen bra och är lätta att rengöra. Locket har en inbyggd termometer, glasfönster (läs mer om nedan) samt värmetåligt handtag.

Grillen väger endast 39kg och du kan välja att ta bort benen om du vill bygga in grillen i ditt utekök. Annars kan du smidigt flytta runt grillen på din uteplats och låta den stå på en bänk eller på uteköket.

Ingår vid köp av en Ranger Pro 400 Inbyggnadsgrill:

  • Regulator med slang
  • Varmhållningsgaller
  • 2st grillgaller