Fornetto Ranger Pro 610, slutsåld

14 990 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Fornetto Ranger Pro 610 är vi på grillexpert stolta över att ha i vårt sortiment. Underbar gasolgrill.

Ranger Pro 610 Fornetto är den största grillen av Fornettos gasolgrillar med 6 bottenbrännare och en sidoplatta. Med denna grill kan du bjuda på stora grillfester eller välja att bara tända upp två av brännarna när du ska grilla till lilla familjen.

Givetvis har denna glasruta som alla har från Fornetto.

Just Pro 610 har en grillyta på 106*44cm samt en kokplatta på sidan. Bottenbrännarna har en effekt på 4kW var och sidobrännaren 2,5kW. Tack vare den elektroniska tändningen är grillen enkel att tänka och på endast 10minuter är grillen uppe i 250grader och är redo att börja användas. Grillgaller och varmhållningsgaller är tillverkade i porslinemaljerat gjutjärn vilket gör att dem håller värmen bra och är lätta att rengöra. Locket har en inbyggd termometer, glasfönster (läs mer om nedan) samt värmetåligt handtag.

I skåpet har du bra förvaring för grillredskap, överdrag och gasoltub. Under ena sidan har du en liten stålhållare till för att hänga upp hushållspapper på, eller något annat roligt som redskap eller liknande. Grillen är utrustad med 4 hjul för att enkelt kunna flytta grillen, och den väger 70kilo.

Ingår vid köp av en Ranger Pro 610:

  • Regulator med slang
  • Gallerlyft och gallerrengörare
  • Varmhållningsgaller
  • 4st grillgaller
  • 1 hushållspappers hållare
  • 1 kokplatta