Vedeldade / gaseldade pizzaugnar

Skall ni köpa pizzaugnar av högsta kvalité, ja då har ni kommit rätt. Pizzaugn kan användas till nästa allt, baka bröd, laga laxen osv osv.

Unika med mina pizzaugnar att jag säljer endast med högst kvalité och att mina stenugnar har skorstenen ej integrerad.

Har då stenugnar som görs då utan att skorstenen sitter fast utan man sätter dit den efterhand och det gör då att att pizzaugn inte spricker. Alla dessa modeller är från min egna fabrik i Portugal och kallas tex modell 8,9 10 osv osv och har då INTE en integrerad skorsten.

De andra stenugnarna har skorstenen integrerad i ugnen som då gör att pizzaugnen kan spricka lättare. Sen givetvis rostfria pizzaugn från Italien 

från en världens största Forno Allegro by Edil Planet med Etna vulkan sten i.


Pizzaugn Ooni 3
2 490 kr
Pizzaugn Ooni Pro
5 690 kr

Vedeldade pizzaugnar är det bästa sättet att laga underbara pizzor i med släkt och vänner. Eller varför inte grilla i den, röka fisken du fångat eller baka ett underbart bröd  i den. Ja man kan göra allt med dessa pizza-ugnar. Mysfaktorn är stor på våra pizzaugnar. De flesta pizzaugnarna som säljs är beställningsvara och kan variera i leveranstid så hör gärna av er om ni fastnat för någon modell så kollar jag med mina tillverkare hur statusen är. Ni kan även med modellerna 1-13 själv bestämma färg, vilken sten ni vill ha på pizzaugnen och storlek. Ett riktigt premium märke inom pizzaugnarna och jag är den enda som säljer dessa i hela Norden.

 Mvh grillexpert.se