Vedeldade / gaseldade pizzaugnar

Skall ni köpa pizzaugnar av högsta kvalité, ja då har ni kommit rätt. En Pizzaugn kan användas till nästan allt, från att baka bröd, till att tillreda lax osv.

Det unika med våra pizzaugnar att vi endast säljer högkvalitativa produkter från Portugal och Italien.

När det gäller stenugnar från vår egen fabrik i Portugal, så är fördelen att de tillverkas utan integrerad skorsten. Den medföljande skorstenen sätter man då själv dit i efterhand, vilket gör att pizzaugnen inte spricker. Detta gäller samtliga modeller utom vår budgetmodell nr 7 som däremot har integrerad skorsten.

När det gäller  de rostfria pizzaugnarna från en av världens största leverantörer, Forno Allegro by Edil Planet i Italien,  så levereras de med Etna vulkansten.

I regel finns de rostfria pizzaugnarna alltid på lager, medan stenugnarna brukar ha något längre leveranstid. Hör därför gärna av er om ni fastnat för någon modell, så kollar vi statusen hos vår leverantör eller på fabrik. Nonno Peppe och Pizzaiola från Italien är de vi säljer mest av.Vedeldade pizzaugnar är det bästa sättet att laga underbara pizzor i med släkt och vänner. Eller varför inte grilla i den, röka fisken du fångat, eller baka ett underbart bröd. Ja man kan tillreda det mesta i dessa pizza-ugnar. Mysfaktorn är stor med våra pizzaugnar och de utgör ett trevligt inslag för att förgylla uteplats m m. När det gäller modellerna 1-13 kan ni dessutom själv bestämma färg, storlek och vilken sten ni vill ha på pizzaugnen. Ett riktigt premium märke inom pizzaugnar och vi är de enda som säljer dessa produkter i hela Norden. Egen fabrik i Portugal där vi gör våra vedeldade pizzaugnar i brännfast tegel.

 Mvh Grillexpert.se