Om Oss

Grillexpert.se tillhör företaget Fågelskrämma Sverige AB som även äger hemsidan www.Fågelskrämma.se och www.Skadedjursprodukter.se

Allmän info:

KUNDPOLICY: Min främsta förhoppning är att enbart ha nöjda kunder. Ha 100 % service. Utan kunder skulle jag inte kunna existera som företag. Kunden kommer alltid i första rum. Jag hoppas därför att du hör av dig till mig om du har synpunkter eller klagomål eller något positivt :) Din åsikt är värd mycket för mig.

Referenser :10000-tals nöjda kunder. REFERENSER:

# Flygplatser

# Många av Sveriges kändaste Golfklubbar bla

# Några av Sveriges största mataffärer

# Många av Sveriges största bilkedjor

# Många av Sveriges stora bostadsrättsföreningar

# Fastighetsägare

# Lantbrukare

# Hotell

# Privatpersoner osv osv

Historia om företaget. Började för 7 år sedan att odla amerikanska blåbär och märkte direkt att jag hade problem med fåglar som tog hela skörden. Testade allt från uppstoppade ugglor till cd-skivor och inget fungerade. Köpte 2 olika fågelskrämmor med spö och märkte direkt att detta fungera kanon. Fick agenturen och starta då mitt företag. Nu ett bra tag efter så har jag många många företag, kommuner, privatpersoner osv osv som också blivit nöjda med produkterna. Nu säljer vi alla produkter mot skadedjur utom gift. Har även utökat sortimentet med trädgårdstillbehör som tex pizzaugnar, markväv osv.

Fågelskrämma Sverige AB är mitt företag. Ring mer än gärna mig på 0707365018 om det är något ni tänker på som vi kan bli bättre på eller något ni tycker vi skall sälja osv osv.  Vill ni bli återförsäljare ? Bara hör av er så kan vi hitta någon lösning.