I lager.

Pizzaugn Ooni Pro vedeldad

5 990 krOoni Pro är oonis största pizzaugn. I den kan du baka pizzor på upp till 40 cm, större brödlimpor, hela köttstekar, gratänger eller fiskrätter!

Bästa med denna att ni kan köpa till här en gasolbrännare i detta köp så kan ni alternera om ni vill köra med gasol eller ved, kanon va ?

På 15-20 minuter kommer du upp i 500°C i ugnen, därefter tar det inte lång tid att baka en pizza.

Uuni pros bakbord är kraftigare än i lillebror unni 3. Stenen är grövre och kommer i 4 delar som man placerar i ugnen. Med den större grillytan och den högre höjden på grillugnen blir den mer mångsidig. Du kan baka ett större bröd som ett stenugnsbageri och få ytan och smaken som bara en stenugn kan ge.

Ett tips är att starta unnin med en rejäl glödbädd för att sedan fylla på med några bitar björkved innan man stoppar in pizzan, då får man en fantastisk smak och ett bra tryck i ugnen.

Ett kul tillbehör till ooni pro är gasolbrännaren. Det är ju kanske roligast att använda ved och kol men om du är lite bekväm av dig är gasolbrännaren ett utmärkt alternativ.

Det ingår 2 olika ugnsluckor till ooni pro, "ooni pro door" kommer med en inbyggd termometer så att du enkelt kan se vilken temperatur ugnen håller samt ett värmetåligt glas så du kan se in i ugnen. "Ooni pro pizza door" heter den andra luckan och den har en "brevlåde" öppning för att skjuta in och ut pizza enkelt.

Värmen styrs med hjälp av att justera luftflödet i ugnen med ett spjäll.

Vad ingår?

Pizzasten i 4 delar
Dörr med termometer
Pizzadörr
Trä- och kolbrännare
Manual

Specifikationer

Specifikationer Pizzaugnar
Mått & vikt
Bredd49 cm
Djup79 cm
Höjd79 cm
Vikt26 kg
MaterialRostfritt stål 439-klass
Max storlek på pizza40 cm diameter
Maxtemperatur500 grader Celsius
vikt26 kg
Plats för antal pizzor1 st
Bakbord44*44 cm
Uppeldningstid15-20 minuter