I lager.

Rött Multifunktionellt Rökskåp Fornetto 18 inch Razzo Classic Red

6 900 kr

Fornetto 18 inch Razzo Classic Red Multifuntional smoker 

Rött Multifunktionellt Rökskåp

Rökskåp Multifunktionellt från Fornetto som har en diameter på 46cm tillverkad i rödlackerat emaljerat stål. Detta rökskåp kan du göra mycket mer än att bara röka. Du kan även använda den till att baka, grilla, steka, rosta, ja det finns oändligt med möjligheter.

Fornetto 18 inch Razzo Classic Red har grillgaller i 304-rostfritt stål och alla galler är byggbara så du kan ställa in gallren efter hur du vill ha dem och vad du ska laga. Mellan kolen och gallren finns det en liten kopp där du kan fylla på med vatten om du vill ånga i röken, den förhindrar även fettet från att droppa ner direkt på kolen. Under grillen finns det även 3 stadiga ben.

I botten på grillen finns ett koltråg där du startar elden ifrån. Plockar du bort kroppen så kan du använda bara botten som en liten portabel grill om du så önskar. Annars är grillen uppbyggs i 3 delar med 2 delar kropp och 1 del är locket högst upp. Alla delar har egna handtag så du lätt kan lyfta bort och sätta dit samt starka clips för att enkelt kunna låsa de olika delarna med varandra. I dem 2 delarna i kroppen finns även små luckor så du hela tiden kan nå maten utan att behöva ta bort en hel del av grillen.


Mått & vikt
Höjd117 cm
Vikt24 kg
Grillyta
Diameter46 cm