I lager.

Fornetto Ranger Pro 310 Prisvärd Gasolgrill

10 990 kr

Fornetto Ranger Pro 310  Prisvärd Gasolgrill

Ranger Pro 310 från Fornetto är den minsta gasolgrillen från Fornetto med 3 bottenbrännare och en sidoplatta. Grillen ser inte så stor ut på bild med du kan enkelt grilla upp till 24 personer på denna grill.

Alla Fornettos gasolgrillar har ett glasfönster i locket så du hela tiden kan se in i grillen när maten tillagas. Förutom att det är snyggt så är det alltid en skön känsla att kunna hålla koll på maten utan att behöva lyfta locket och stoppa matlagningen.

Pro 310 från Fornetto har en grillyta på 632*442mm samt en kokplatta på sidan. Bottenbrännarna har en effekt på 4kW var och sidobrännaren 2,5kW. Tack vare den elektroniska tändningen är grillen enkel att tänka och på endast 10minuter är grillen uppe i 250grader och är redo att börja användas. Grillgaller och varmhållningsgaller är tillverkade i porslinemaljerat gjutjärn vilket gör att dem håller värmen bra och är lätta att rengöra. Locket har en inbyggd termometer, glasfönster (läs mer om nedan) samt värmetåligt handtag.

I skåpet har du bra förvaring för grillredskap, överdrag och gasoltub. Under ena sidan har du en liten stålhållare till för att hänga upp hushållspapper på, eller något annat roligt som redskap eller liknande. Grillen är utrustad med 4 hjul för att enkelt kunna flytta grillen, och den väger endast 43kilo.

Ingår vid köp av en Ranger Pro 310:

  • Regulator med slang
  • Gallerlyft och gallerrengörare
  • Varmhållningsgaller
  • 2st grillgaller
  • 1 hushållspappers hållare
  • 1 kokplatta