I lager.

Tondo Commerce eldstad utomhus. etanol eldstad

10 936 kr

Tondo Commerce eldstad utomhus. etanol eldstad


Tondo Commerce är en eldstad för utomhusområden/platser som använder bioetanol. Eftersom den är designad i ett rostigt cortenstål skapar den en fantastiskt vacker eld. Medför värme och mys till uteplatsen, terassen eller trädgården. Denna unika eldstad är gjord av väldigt slitstarka och väderbeständiga material vilket gör den till en perfekt lösning för att berika din utomhusmiljö. 


Den ideala eldstaden är inte enbart för sommarkvällar. 

Den riktiga elden lugnar och skapar en behaglig atmosfär, vilket är anledningen till att det är det bästa sällskapet för samlingar i trädgården. Tack vare Tondo Commerce av Planika kan du njuta av skönheten av en riktig eld var som helst - säkert och ekovänligt. Denna eldstaden är lika tålig som vacker. Värmetåliga stenar är placerade runt eldstaden som även har en dekorativ funktion. De ser lika bra ut när eldstaden är på som av. Stenarna finns i två olika färger. Vita och bruna. Möt våran bioetanol eldstad och hälsa värmen inomhus välkommen ut. 


Dimensioner: 423 mm hög, 700 mm i diameter. Glas cylindern är 300 mm i diameter. 


Betala gärna med Klarna som ni sen kan delbetala produkten med eller om 
ni väljer att betala den inom 14 dagar så är det avgiftsfritt.


Tondo Commerce is a bioethanol fire pit for outdoor spaces. Designed in a rusty corten steel case, it creates a truly beautiful and elegant fire, bringing warmth and coziness to any patio, terrace or garden.


OBS! Pga hög efterfrågan är leveranstiden just nu 20-30 dagar