I lager.

Petit Commerce eldstad inomhus/utomhus etanol eldstad

3 928 kr

Petit Commerce eldstad inomhus/utomhus etanol eldstad

Smått är vackert - med den tanken med oss, designade man Petit Commerce. Denna nätta eldstaden är karakteriserad med en väldigt känslig och enkel design. På grund av dess lilla storlek, kan Petit användas som en bordsdekoration under olika event eller familjeträffar. 


Det är en till del i Planikas utomhus/inomhus kollektion som passar för restauranger, hotell och spa. Petit med Commerce teknologin garanterar säkerhet och en exceptionell brinntid. 


Petit Commerce är en liten eldstad för bordsanvändning som passar för alla valda platser, inne som ute. Kolla över bilderna och välj själv den plats som passar bäst. När du ändrad dig, kan du bara flytta den till en annan plats på ett kick. Petit Commerce väger endast 3 kg så att den kan transporteras när DU vill. En fördel med Petit är dess förlängda brinntid. Upp till 7 timmar i sträck kan du njuta av en riktig flamma utan att oroa dig för krångel, aska, rök eller lukt. 


Petits mått är 346 mm hög och 256 mm i diameter. 


? Glascylinder för extra skydd
? Bärbar enhet
? För utomhusbruk men kan även användas inomhus men då måste rummet vara minst 60 m2 med minst 2,6 meter i takhöjd.
? Miljövänlig. Använd Fanola Fuel till den från Planika
? Ingen anslutning krävs

Rådgivning ring 0707365018

Rekommenderar att endast använda miljövänlig etanol till produkten. Fanola Fuel är rökfri och i princip luktfri.

Video om produkten:


Betala gärna med Klarna som ni sen kan delbetala produkten med eller om
ni väljer att betala den inom 14 dagar så är det avgiftsfritt.


OBS! Leveranstid är minst 20-30 dagar pga hög efterfrågan


Small is beautiful – bearing this idea in mind, they designed Petit Commerce. This small tabletop fireplace is characterized by a very delicate and simple design. Due to its small size, Petit can be used as an ideal table decoration during various events or family gatherings.