I lager.

Lincoln. Etanol eldstad inomhus.

35 544 kr

Planika har nyligen breddat sitt erbjudande och är nu stolt över att presentera en av sina senaste modeller - Lincoln - världens bästa plug & play traditionella bioethanol fireplace.


Vi bryr oss om din komfort, Lincoln behöver inte några hårda anslutningar och kan vara installerade på platser där du tyckte att en eldstad verkade omöjlig att ordnas. 


Allt du behöver är en eluttag. Eventuella inbyggnadskostnader elimineras också, vilket gör Lincoln till en av våra mest prisvärda enheter. Denna eleganta möbel kommer definitivt att lägga lite charm i din lägenhet! Lincoln är en alternativ modell som behåller funktioner i en bioetanolenhet, men ser ut som en klassisk eldstad.


Den kombinerar den mest avancerade tekniken och det attraktiva utseende som gör det till ett idealiskt alternativ till traditionella eldstäder. Dessutom är den här intelligenta eldstaden utrustad med en fjärrkontroll som gör att du kan styra enheten utan att gå upp ur soffan! Utan tvekan är kombinationen av moderna tekniska lösningar med traditionell och enkel design det som gör vår produkt unik. 


Eldstaden kan integreras i alla typer av interiörer utan att störa det ursprungliga arrangemanget - tvärtom kommer det att berika ditt privata utrymme och skapa en avkopplande atmosfär av värme och lugn. Lincoln kan uppfattas som en elegant möbel med en riktig guldbrand och ett naturligt omgivande ljus. Produkten innehåller även verklighetstrogna keramiska stockar, vilket påverkar ugnens autentiska och naturliga utseende, vilket gör Lincoln till ett perfekt alternativ för traditionella eldstäder. Om du letar efter en attraktiv eldstad med en klassisk design, men du värdesätter fortfarande komfort och säkerhet, Lincoln kommer otvetydigt att tillgodose alla dina behov och önskemål. Kommer med eller utan nät.


Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=119&v=i-tENCjYov4


H: 1050 mm, L: 1062 mm, D: 370 mm. 


Betala gärna med Klarna som ni sen kan delbetala produkten med eller om 
ni väljer att betala den inom 14 dagar så är det avgiftsfritt.